Articles Technology Blog News Company
Video Enhancer

         Med Infognition Video Enhancer kan du:
  1. Øke oppløsningen til videoen din med video Super Oppløsning algoritme, hvor hvert bilde blir oppskalert ved å bruke informasjon fra mange nærliggende bilder til å hente maksimalt detaljer for overlegen resultat. Alle andre oppskalering metoder bruker informasjon kun fra et bilde om gangen. Nå kan du konvertere lav oppløsning standard definisjon (SD) video til høy oppløsning (HD) kvalitet!
  2. Bruk mer enn 220 VirtualDub filtere for kraftig og fleksibel video redigering: deinterlace, støy-fjerning, de-blokkering, farge korreksjon, stabilisering, skarphet, visuelle effekter osv. På multiprosessor systemer, dual core eller Hyper-Threading CPUer, fullfører Video Enhancer mye raskere enn VirtualDub fordi alle filtere, dekodere og kodek jobber i atskilte tråder samtidig.
  3. Åpne hvilken som helst video som kan spilles på systemet ditt og re-komprimer den med en annen kodek (DirectShow, DMO og Video for Windows) installert i systemet ditt.
Med Video Enhancer kan du fullføre alle disse oppgavene samlet.

Last ned
v2.2
7 MB


Filtere (plugins):

Se full liste av 225 filtere som fungerer i Video Enhancer.

1. Video Super Oppløsning

Video Enhancer kan oppskalere digital video til hvilken som helst oppløsning med ypperlig kvalitet: som fra 480p til 720p, 720p til 1080p, 480p til 1080p eller annet. Super Oppløsning er en metode å oppskalere video og bilder, f.eks. øke oppløsning av en video eller et bilde (uttrykk som "upsize", "up-convert" and "uprez" blir også brukt). For å oppskalere hvert bilde, blir informasjon fra dette bildet og fra en del nærliggende bilder brukt hensiktsmessig. Hvis bildet i videoen ikke blir så raskt endret, blir informasjon fra flere bilder lagt til for å lage et større og mer detaljert bilde. Ingen algoritmer av alminnelig bilde skalering/interpolering er i stand til å tilby denne kvaliteten på grunn av mangel av informasjon i et enkelt bilde. Her kan du se eksempler av Super Oppløsning teknologi i aksjon:

Original video (forstørret 4x, reell størrelse er 4 ganger mindre!):

Etter Video Enhancer:

Original video (forstørret 4x):

Etter Video Enhancer:

Vi har foretatt en omfattende test av forskjellige oppskalerings metoder. Resultatet er en sammenlikning av Infognitions teknologi med andre skalering metoder, inkludert vReveal fra MotionDSP, Instant HD fra Red Giant, Boris FX Uprez, Genuine Fractals osv. Prøve vodeoer brukt i sammenlikningen er tilgjengelig for nedlasting og skeptikere er velkommen til å sjekke våre resultater.

For å vise at bildene ovenfor er ekte, kan du laste ned test video fil (2.9 MB), oppskalere den 4 ganger i Video Enhancer og finn ut selv. Filen er komprimert med Lagarith Lossless Video kodek.

Vår super oppløsning video oppskalering teknologi er også tilgjengelig som en VirtualDub plugin.

2. To hundre filtere til video editering

Du er kanskje allerede velkjent med VirtualDub - et kraftig video editerings program. Grunnen til at den er så omfattende er fordi den har et betydelig utvalg av video og audio filtere. Over to hundre filtere til VirtualDub sørger for ubegrenset muligheter: bruk Subtitler filter til teksting av videoer, logoaway filter til fjerning av brysomme logoer, deshaker til stabilisering av ustø video, denoise til støy reduksjon, eller cartoonizer for å få film til å se ut som tegnefilm. Du kan klippe og rotere video scene, deinterlace, justere lysstyrke eller korrigere video med bilde lysintensitets variasjoner med deflicker. En ulempe er at VirtualDub kun leser AVI filer og fungerer bare med Video for Windows kodeker.

Video Enhancer lar deg bruke de fleste av VirtualDub filterene (nå 90%) kombinert med evne til å åpne hvilken som helst video fil (AVI, WMV, MPEG, RM, MOV - se dokumentasjon for detaljer) og bruke både Video for Windows og DirectShow kodek.

I motsetning til VirtualDub, jobber i Video Enhancer alle filtere, kodek og dekodere samtidig i separate tråder (multithreading). For eksempel, hvis du behandler en video med to filtere, vil samtidig som kodek komprimerer første bilde, andre filter behandler andre bilde, første filter behandler tredje bilde og dekoder de-komprimerer fjerde bilde. Enkel test som behandler DV video med 3 filtere og komprimering med XviD viste 1.9 ganger høyere hastighet enn VirtualDub på Dual Core AMD Opteron.

Her er en liste over VirtualDub filtere som viser seg å fungere bra i Video Enhancer. Velg hvilken som helst filter fra denne listen, last ned, pakk ut og legg *.vdf filene til "plugins" mappen i Video Enhancer mappen. Hvis du har VirtualDub installert, vil Video Enhancer finne de installerte filterene automatisk.

Med Video Enhancer kan du opprette en sekvens med hvilken som helst VirtualDub og Super Oppløsning filtere. Det betyr at du kan filtrere videoen din før oppskalering eller etter oppskalering. ;)

3. Konverter din video

Etter at du har bestemt hva du skal gjøre med videoen, kan du velge hvilken som helst video kodek til å komprimere video for å redusere størrelsen. Video Enhancer lar deg bruke ikke bare VfW kodek (som VirtualDub) men også DirectShow og DMO.

Last ned nå


Priser

Editor's Choice